Weekend kursus i Familieopstilling, med fokus på sundhed og sygdom.

 

På weekend kurser i Familieopstilling, vil der blive arbejdet med de problemstillinger du som deltager kommer med og gerne vil havde set på. At det er et weekend kursus , giver lidt flere muligheder for at komme i dybten med din problemstilling. Det giver blandt andet mulighed for at vende tilbage til din proces hvis der opstår behov for det. Undervejs. At du er to dage i opstillingsrummet giver også øget mulighed for selvrefleksion. Der opstår ofte dybe indsigter for den enkelte på sådanne kurser uden det er dit eget stof der arbejdes med. Der er lige pludselig noget der giver resonans i dit eget system., selvom du er repræsentant i en andens opstilling.

 

Dette weekend kursus har fokus på sundhed og sygdom set i et systemisk lys, hvad er det der skaber den fysiske/mentale tilstad du er i, hvor kommer problemet fra? Er din tilstand skabt på baggrund af hændelser som du måske ikke engang kender til. Der er sket i dit familiesystem, længe før du er blevet født. Jeg vil havde fokus på hvordan jeg kan hjælpe dig til at skabe en forståelse for og forløsning fra disse hændelser i dig og dit familiesystem, så du kan blive fri af dem.

 

Desuden er det for mig som facilitator i disse processer vigtig at finde de iboende resurser i systemet, sætte dem fri og genskabe det kærligheds flow som findes i enhver familie/gruppe struktur. Kærligheden er den skabende kraft bag alting.

 

Du vil få lavet din egen opstilling ud fra et tema du selv bestemmer, find gerne 2-3 temaer inden vi ses. Tænk over, hvad du vil have ud af arbejdet der skal laves på dagen.

 

Det er muligt at deltage uden at få lavet sin egen opstilling. Du deltager som repræsentant i de opstillinger der bliver lavet på dagen, ring og hør hvis du er interesseret i dette.

 

Tid: Se kalender.

 

Forplejning: Der serveres frokost begge dage, samt kaffe, the og lidt sødt i løbet af dagen. Har du specille ønsker; -glutenfri, mv. sig til.

 

Tilmelding: e-mail: info@esbenjorgensen.dk eller mobil: 28126811, du er først tilmeldt når beløbet er modtaget på min konto. HUSK dato på tilmeldning. Se tilmeldnings frist i kalender.

 

Pris: 1650,- kr. med opstilling incl. frokost, kaffe og the mv. Pris uden opstilling 750,-kr. incl frokost, kaffe og the mv. Beløbet betales til bankkonto reg. nr. 9318 konto nr. 0007098669.

Der gives early birdy rabat på 300:- kr. Se dato i kalender for dette.

 

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14. 8660 Skanderborg.

Esben Jørgensen · Tlf. 2812 6811 · Email: info@esbenjorgensen.dk