TemaTorsdag 2609'19

 

Aftens Tema er: Sundhed og sygdom, både fysisk og psykisk

 

Mangler du nye tilgange til og forståelse for, hvorfor du bliver syg? Hvem er eller hvad er din tilstand en løsning for?

 

I en systemisk forståelsesramme ses sygdom ikke som et personligt problem, men som en systemisk løsning på et underliggende problem. Systemet kan både være din oprindelsesfamilie eller dine nuværende relationer. Der tages ikke udgangspunkt i tilstanden, men i årsagerne til at den opstår.

 

I den systemiske tilgang til verden er der fokus på forhold til dig selv og dine omgivelser og din familiehistorie, som kan være en medvirkende årsag til de problemer, du står midt i. Du kan få forståelse for, at faktorer som du ikke tillægger nogen betydning eller måske ikke kender til, har indflydelse på din sundhedstilstand.

 

Temaaftenen henvender sig både til dig, som har sygdom tæt inde på livet og dine pårørende. Jeg vil gerne skabe forståelse for og sætte fokus på, at uløste problematikker vil havde indflydelse på dig eller andre i din familiehistorie. Erkendelse af uforløste traumer i dit familiesystem, samt hvilken indflydelse de har haft på dit familiesystem siden de skete. Kan medføre at blokeringer fjernes og at kærligheden igen for mulighed for at flyde frit i gennem familiesystemet.

 

Aftenen indeholder teori om systemisk forståelse samt øvelser, så du får teorien ind under huden og kan mærke det på egen krop.

 

Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg

Tid: 27. september 2018 kl. 19:00

Pris: 100 kr. hvis du tager en ven med betaler i 150 kr. for jer begge to.

Esben Jørgensen · Tlf. 2812 6811 · Email: info@esbenjorgensen.dk