OBS AFLYST DEN 23/10, GENNEMFØRES I BRANDE DEN 11/2

TemaTorsdag på en onsdag i Silkeborg 2310 '19, Om børn med diagnoser!
 

Mangler du nye tilgange til og forståelse for dit barn med en diagnose, også selv om dit barn er voksen?

 

Eksempler på diagnoser: ADHD, OCD, skolefobi, angst, skizofreni, tics, tourette eller anden psykiatrisk diagnose.

 

Har du tænkt at der må være andet og mere omkring dit barns situation end det, du hidtil har fundet ud af? Så er her en mulighed for at forstå dit barns tilstand på en helt ny måde. Hvor der ikke tages udgangspunkt i tilstanden, men i årsagerne til at den opstår.

 

I den systemiske tilgang til verden vil fokus være på ting i dig og dit barns omgivelser og familiens historie, som kan være en medvirkende årsag til de problemer, som du og dit barn står midt i.

 

Få en forståelse for, at ting som du ikke tillægger nogen betydning eller måske ikke kender til, kan have betydning for dit barns sundhedstilstand.

 

Jeg ønsker også at være med til at vise, at der er muligheder og håb for dit barn og dig. Samt være med til at fjerne skam og skyld omkring de her problemstillinger. Det kan godt være, at dit barns problemer er opstået på baggrund af din familiehistorie, men det er ikke det samme som at sige, at det er din skyld!

 

Det er svært at handle på noget, som man ikke kender til eller har viden om og som kan have indflydelse på dit barns tilstand.

 

Aftenen henvender sig til både forældre og til fag-professionelle som arbejder med børn og voksne indenfor de her nævnte grupper.

 

Aftenen vil indeholde teori omkring systemisk forståelse samt øvelser, så du får teorien ind under huden og derved kan mærke det på egen krop.

 

Der vil også denne aften, være mulighed for at høre om mit pilotprojekt vedrørende behandling af børn med diagnoser.

 

Der er TemaTorsdag en torsdag i hver måneden til og med november 2019. Der vil være et nyt tema hver gang, hvis du har et tema du gerne vil havde belyst i en systemisk kontekst, så skriv til mig på info@esbenjorgensen.dk

 

Sted: Det mobile Hjerterum, Hostrupsgade 49-2 Silkeborg, Denmark

 

Tid: 23/10 '19 kl 19:00

 

Entre: 100,- kr. tag en ven med for 50,- kr. Så i samlet betaler 150,- kr.

 

Esben Jørgensen

 

info@esbenjorgensen.dk mobil: 28126811

Esben Jørgensen · Tlf. 2812 6811 · Email: info@esbenjorgensen.dk